Известие

Collapse
No announcement yet.

с комп или не

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• с комп или не

питах 1 път но понеже беше унес от друг форум и никой не ми отговори. в обявите всички или поне 99%са с борд комп,кажете как мога да разбера дали моята 146 т с е с комп,какво трябва да има на таблото?

99.99% имат бордови и едни 4ерни кутий ако не се лъжа до акумулуатора
    Alfa ROmeo 166 2.4 JTD
    Ford Focus mizeren bokluk dobre4e se oturvah ot nego
    Alfa Romeo 145 1.4 TS - EX

Comment

Компютара се намира под стелката на пасажера там има едно залепшващо се отвряш и там е компа
      Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
      EX`146 2.0 16v TS

Comment

извинете ме ако несъм се изразил правилно,искам да разбера как се разбира по арматурното табло,какво или какви инициали трябва да има?

Comment

Първоначално публикувано от galinves71
          извинете ме ако несъм се изразил правилно,искам да разбера как се разбира по арматурното табло,какво или какви инициали трябва да има?
          никви ... вдигни стелката под дясната предна седалка ... да видиш дали има
          ама със сигурност има
          ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Досега аз не съм виждал 145/6 с борд компютър. Не бъркайте ЕКУ-то с борд компютър. Борд компютърът е съвсем друго нещо. Примерно дава моментен и среден разход на гориво, средна скорост, хродометър или други простотийки.
            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33
              Досега аз не съм виждал 145/6 с борд компютър. Не бъркайте ЕКУ-то с борд компютър. Борд компютърът е съвсем друго нещо. Примерно дава моментен и среден разход на гориво, средна скорост, хродометър или други простотийки.
              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

има разлика между борд компютър и ECU

Comment

абе хора аз ли съм толкова тъп че не мога да ви обясня или вие че не можете да ме разберете питам ви, на таблото какво трябва да има ако е с комп дисплей или нещо подобно?

Comment

Колега ако има борд компютър на таблото трябва да има дисплей...ако нямаш , значи нямаш.....
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

абе хора аз ли съм толкова тъп че не мога да ви обясня или вие че не можете да ме разберете питам ви, на таблото какво трябва да има ако е с комп дисплей или нещо подобно?
                      Да да не задълбаваме сега кой е тъп и кой гениален
                      Ти не си ли забелязал, че на твоя 'дисплей' пише само километри - малкото зелено екранче между оборотомера и скоростомера Е това ти са показанията на 'борд компютъра', който въобще може да се нарече така, защото там се изписват ЕДИСТВЕНО И САМО изминатите километри. При ранните 156, бидейки принципно нов модел, към 'всичката тая информация' от дисплея се добавя и външната температура
                      НЯМА фабрична 145/6-ца с бордови компютър, който да ти показва средна/моментна скорост и другите екстри, които се срещат при истинските коли с истински борд-компютри
                      _______
                      146 JTD - ex
                      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
                        Да да не задълбаваме сега кой е тъп и кой гениален
                        Ти не си ли забелязал, че на твоя 'дисплей' пише само километри - малкото зелено екранче между оборотомера и скоростомера Е това ти са показанията на 'борд компютъра', който въобще може да се нарече така, защото там се изписват ЕДИСТВЕНО И САМО изминатите километри. При ранните 156, бидейки принципно нов модел, към 'всичката тая информация' от дисплея се добавя и външната температура
                        НЯМА фабрична 145/6-ца с бордови компютър, който да ти показва средна/моментна скорост и другите екстри, които се срещат при истинските коли с истински борд-компютри
                        Направо кажи на колегата , че няма борд комп и да приключиме темата успешно ...само се чудя защо по обявите пишат Алфа 146 с бордови компютър...То онова дисплейче си е просто цифрова информация за изминатите километри....ако това е борд компютър, то и на старата ми кола където циферблата на изминатите километри е механичен и то е борд комп.....
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                        Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

ето това е изчерпателен отговор.

Comment

Working...
                          X